Kerst

In het laatste kwartaal van het jaar worden iedere week twee zanglessen gegeven om in december kerstliederen ten gehore te kunnen brengen. De aanvang van het project is begin oktober en met kerst is de laatste uitvoering.


Het is de bedoeling dat jongeren uit een bepaalde wijk optreden voor wijkbewoners op verschillende locaties, zowel binnen als buiten. De optredens zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerden.
Christmas Carols zijn in 2012 tot en met 2014 zijn met grote groepen gerealiseerd. De deelnemers hebben met veel plezier opgetreden in de wijken op de Nieuwe Binnenweg, Resto van Harte, Podium 43, Cultuurhuis Delfshaven, op diverse scholen en op het kerstfestival X mas town in historisch Delfshaven.

Vanwege het grote succes wordt dit in oktober tot en met december 2015 opnieuw georganiseerd.


Startdatum: laatste kwartaal van het jaar
Einddatum: eind decemberWorkshops:
twee middagen en 2 avonden per week


Leeftijd:
12-25 jaar


Locatie:
Rotterdams Centrum voor Theater tot 2019, wijkcentrum de Pupillen, wijktrefpunt Coolhaven, Avonturijn, op afspraak met docent op nader te bepalen tijdstippen en locaties,


RCTH; Mathenesserdijk 293  3026 GB Rotterdam

Wijkcentrum dePupillen:  Heemraadstraat 60, 3023 VJ Rotterdam

Wijktrefpunt Coolhaven: 1e IJzerstraat 63, 3024 XR Rotterdam06-41391429


voorbeelden van optredens:

 • opening kerstweek kerstboom lichtjes aansteken (Aelbrechtskolk en omgeving):
  Resto van Harte
 • Wijkcentra
 • Scholen
 • WMDC
 • Dinershow( voor de wijk) in het Cultuurhuis Delfshaven
  X-mas Town Historisch Delfshaven
  Nieuwe Binnenweg tijdens kerstkoopavonden
 • RCTh

Tijdens al onze optredens zullen beleving en sfeer centraal staan voor de bezoekers uit Delfshaven!


MEER INFORMATIE?


mail naar ddebaan@telfort.nl


Christmas Carols 2015


De Christmas Carols komen er weer aan! Dit is een project dat jaarlijks uitgevoerd wordt rond de kerst door Cultuur is voor Iedereen!. Hierbij komen allemaal verschillende leeftijden samen om Kerstmis samen met het publiek te vieren door het ten gehore brengen van bekende en minder bekende kerstliederen. Dit jaar werkt de Stichting samen met het RCTh en het WMDC podium Grounds. Het belooft een verrassende en nieuwe opzet te worden. De uitvoeringen zullen plaatsvinden in het RCTh en Grounds in de week vóór kerst. De optredens zijn toegankelijk voor alle geïnteresseerden. In het RCTh wordt de voorstelling gegeven met een heerlijk kerstdiner, waarbij tevens iedereen van harte welkom is.

Voor degenen die graag willen deelnemen aan dit feestelijke project wordt er twee keer per week gerepeteerd om een goed product neer te zetten. De repetities gaan begin oktober van start. Op woensdagmiddag wordt er van 16.00 tot 18.00 getraind worden en op donderdagmiddag van 16.30 tot 18.00 in het Rotterdams Centrum voor Theater (RCTh). Het adres hiervan is Mathenesserdijk 293 te Rotterdam, achter de lichtpaarse deuren. Bij interesse graag even opgeven van tevoren door te mailen of bellen naar Dimitri de Baan.

Tel: 06-41391429


Mail: ddebaan@telfort.nl