Vaste docenten

Cultuur is voor Iedereen! kent een aantal vaste en bekwame docenten die werkzaam zijn binnen de stichting. Hier een overzicht van deze docenten en wat meer informatie over hen.


Dimitri de Baan

Hallo, ik heb de dagelijkse leiding over de stichting. Dit houdt in dat ik contacten onderhoud met organisaties, lesplannen  en programma’s maak en waar nodig neem ik lessen over. Aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik Kunst & Cultuurmanagement gestudeerd. Momenteelx studeer ik Frans aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben reeds 10 jaar actief als docent in Rotterdam e.o. in CKV, Consumptieve Technieken en AVO-vakken. Daarnaast ben ik lid geweest van de culturele raad van Vlaardingen en heb ik in de gemeenteraadscommissie gezeten als lid voor onderwijs en cultuur. De laatste jaren heb ik me bezig gehouden met de leiding geven aan en organisatiestructuur in het onderwijs en heb ik me gespecialiseerd in het spectrum van gedragsproblematiek van jongeren op middelbare scholen.


Naylan Heiland

Hoi! Ik ben een van de zangdocenten binnen de stichting. Ik ben afgestudeerd aan het Complete Vocal Institute in Kopenhagen. Hiervoor heb ik de opleiding Pedagogiek & Didactiek gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Ik heb verschillende koren geleid, diverse zangprojecten op scholen met succes uitgevoerd en daarnaast werk ik ook met met ouderen op vocaal gebied. Ik ben actief als zangdocent op basisscholen en op middelbare scholen.


Annemarie Binder

Ik heb dezelfde opleiding met succes afgerond als Naylan: de Complete Vocal Technique docentenopleiding.


Bram Legerstee

Ik ben theatermaker en ik ben lid van de dagelijkse leiding in het Rotterdams Centrum voor Theater, waar ik al jaren werkzaam ben. Daarnaast ben ik zelf ook acteur en regisseur. Ik geef vaak theaterles, spel en drama. Dit doe ik ook met veel plezier bij Cultuur is voor Iedereen!. Ik heb een vierjarige opleiding gevolgd voor theater met als richting spel en regie. Daarnaast heb ik nog een cursus camera-acting gevolgd in Amsterdam en heb ik de studie culturele management aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht met succes doorlopen.


 

Frank Moore

Hi there, mijn naam is Frank en ik ben docent Engels. Ik heb psychologie en Engels gestudeerd en als reisleider gewerkt. Daarnaast heb ik taak- en persoonsgerichte cursussen over management breed gevolgd. Dit alles om zo goed mogelijk mijn onderwijstaken te doen. Ik ben een keer adjunct-directeur geweest, twee keer directeur en een keer plaatsvervangend rector. Momenteel ben ik de uitvoerend docent voor het project Groove Me!, waarbij kinderen Engels leren door middel van muziek. Ik geef niet alleen les aan kinderen, ik geef ook les aan jongeren en volwassenen. Daarnaast presenteer ik verschillende projecten en zelf zing ik ook graag. Ik heb gefigureerd in tv-series, films en commercials.


Maral van der Spek

Hallo! Ik ben Maral en ik ben werkzaam bij Cultuur is voor Iedereen als docent. Daarnaast houd ik de site bij. Ik heb de Theaterhavo/VWO te Rotterdam succesvol afgerond en vervolgens ben ik gaan studeren aan het Conservatorium. Ik heb van jongs af aan in verschillende musicals van onder andere STAGE Entertainment van Joop van den Ende gespeeld en ik heb televisie- en filmervaring met zingen en acteren. Verder heb ik deelgenomen aan grote en minder grote theatrale projecten. Daarnaast maak ik deel uit van het succesvolle acoustische duo Maral & Daan, waarmee ik heel veel optreed op veel verschillende evenementen.