Horeca Vakschool

De stichting Cultuur is voor Iedereen! werkt samen met de leerlingen van de Horeca Vakschool Rotterdam. In april 2015 hebben ze gezamenlijk een CKV-week opgezet die afgesloten is met een succesvolle presentatie. Ook is een tweede CKV-week met succes afgesloten in samenwerking met Cultuur is voor Iedereen!


 

CKV-week 2016


 

In de tweede week van april zal er weer een CKV-week plaatsvinden op de Horeca Vakschool in samenwerking met CIVI. Het belooft weer een leuk en uitdagend project te worden voor de leerlingen. Er zal toegewerkt worden naar de uitvoering, waar zij voor beoordeeld zullen worden.


 

Een aantal leerlingen die vorig jaar met de CKV-week hebben meegedaan, is doorgestroomd naar activiteiten binnen onze stichting. Zij waren enorm enthousiast en toonden een grote inzet. Een aantal van deze leerlingen is al dusdanig gevorderd dat ze meedoen aan optredens in het Rotterdams Centrum voor Theater en in het Wereld Muziek en Dans Centrum. Ook volgen wat leerlingen privélessen bij meester Naylan.

 


Kerstproject Horeca Vakschool CKV


 

Cultuur is voor Iedereen! werkt samen met de Horeca Vakschool. Eerder zijn er zanglessen gegeven in de CKV-week, die binnenkort weer van start zal gaan en waar CIVI weer van de partij zal zijn. Momenteel is er een kerstproject gaande. Hierbij krijgen leerlingen uit de derde klas wekelijks zangles van meester Naylan. Er worden kerstliederen ingestudeerd, waarbij er gewerkt wordt aan de zangtechniek en aan interpretatie (boodschap overbrengen aan publiek). De kinderen vinden deze variatie en vernieuwing van het lesmateriaal zeer interessant en zetten zich dan ook volledig in.


Hier zijn de kinderen van de derde klas in actie te zien met meeste Naylan.


 

Hier zijn de kinderen van de derde klas in actie te zien met meester Naylan.

 

 


 

Klik hier voor uitleg en het programma voor de CKV-week 2015


 

Klik hier voor de reactie van de CKV-docente HVS Rotterdam


Klik hier voor de terugblik van de CKV-week