Feestelijke uitnodiging

U bent bij deze uitgenodigd voor de uitvoering van de Christmas Carols in Plaza Arcadia!


De afgelopen weken is er in Plaza Arcadia hard geoefend voor de uitvoering die binnenkort plaats gaat vinden. Klanken zijn geactiveerd, de ademsteun is onder de loep genomen en dat alles om op vrijdag 16 december de liederen zo goed mogelijk ten gehore te brengen.


 

De deelnemers kijken met enorm veel plezier terug op het repetitieproces. ”Fantastisch veel geleerd, op een zeer toegankelijke manier. De docent zijn onvermoeide enthousiasme was zeer aanstekelijk. Eenmaal thuis klonk het nog na, aangezien ik continu motivatie voelde om te blijven oefenen. Geweldig leuke groep ook. Jammer dat het alweer bijna afgelopen is!” Dit is slechts een van de vele lovende commentaren van een deelnemer op de lessen.


 

Er wordt nog even geoefend om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de dag van de uitvoering. Iedereen is welkom vanaf 18.30 op vrijdag 16 december in Plaza Arcadia (Apollostraat 163, 3054 TB Rotterdam). Er zal een overheerlijk Kerstmenu geserveerd worden wat bij iedereen een lach op het gezicht zal toveren.


 

Wij kijken ernaar uit en hopen u te zien!