De seniorenzang is weer begonnen!

Het zingen met senioren is weer van start gegaan in het Nozepandje en in de Schans. Het zingen is weer een succes gebleken. Dat blijkt ook uit de reactie van het hoofd van de ouderenbegeleiding:


 

Ik heb de middag als erg leuk en gezellig ervaren. Wat mij is opgevallen is dat je door niet alleen Nederlandstalig te zingen meer kan mensen bereiken met de zang. Het is een goede manier om te vragen of er nog liedsuggesties zijn voor de volgende keer. De bewoners en andere bezoekers komen zo graag terug. Jullie enthousiasme en de manier waarop jullie het presenteren laat de mensen die aanwezig waren genieten. De bewoners zongen en dansten mee en waren continu aan het lachen. Ook de vrijwilligers en stagiaires hebben genoten van de middag. Tot de volgende keer.


Met vriendelijke groet,


Mey ling Tang


Er wordt weer volop met allerlei technieken van de Complete Vocal Technik aan de slag gegaan en momenteel wordt er toegewerkt naar kerst. De uitvoeringen hiervan zullen in het RCTh en in het WMDC worden gehouden in de week voor kerst. In het RCTh wordt er door een aantal wijkbewoners gekookt onder begeleiding van Cultuur is voor Iedereen!. De gasten die komen kijken kunnen genieten onder het genot van een hapje en drankje.


Het zingen met ouderen is op de woensdagavond in het Nozepandje van 19.30 uur tot 21.30 uur. In de Schans is het zingen op de donderdagmiddag van 14.30 tot 16.30 uur. Ook is er de gelegenheid om in het Rotterdams Centrum voor Theater (RCTh) aan dit project mee te doen. Voor meer informatie hierover of over de projecten op de andere locaties, kan er contact worden opgenomen met Dimitri de Baan.


Tel.: 06 – 41 39 14 29


Mail: ddebaan@telfort.nl