Uitvoering CHRISTMAS CAROLS 2015

In de week voor kerst worden er twee uitvoeringen van de Christmas Carols gehouden. Dit is een jaarlijks terugkerend project van CIVI dat elk jaar weer een groot succes is. Vorig jaar maakte het project onderdeel uit van X-mas Town Delfshaven. Dit jaar is er voor het eerst een samenwerking tot stand gekomen tussen het Grounds Café van het World Music and Dance Centre en CIVI.


In het Rotterdams Centrum voor Theater (RCTh) is er op vrijdag 18 december het Christmas Carols Concert. De inloop is om 18.00 en het festijn zal tot ongeveer 22.00 duren.


 

In het Podium Café Grounds (Pieter de Hoochweg 125, 3024 BG Rotterdam) barst de avond ook los in de week voor kerst. De datum is nog niet bekend. Zodra we hier meer over weten, wordt het op de site geplaatst. Houd deze dus goed in de gaten om niks te missen van dit bruisende project!


 

Het belooft een spetterende avond te worden vol muziek en gezelligheid. Het musical-achtige concept van dit jaar is in een warm kerstjasje gegoten. Er wordt een sprankelend kerstverhaal verteld, waarbij op bepaalde punten zeer bekende kersthits gezongen zullen worden: van the Queen of Christmas Mariah Carey en popidool Ariana Grande tot traditionele kerstliederen als Stille nacht en Kom allen tezamen, sommigen in een geheel nieuwe uitvoering gebracht.


U bent allen van harte welkom en bij deze uitgenodigd om deze leuke avond bij te wonen. Hopelijk tot dan.
U bent allen van harte welkom en bij deze uitgenodigd om deze leuke avond bij te wonen. Hopelijk tot dan.