Diner Chantant

In april 2016 heeft Cultuur is voor Iedereen! een nieuw concept voor het eerst met enorm veel succes uitgevoerd: Diner Chantant. De naam verraadt het al: een overheerlijke maaltijd in combinatie met geweldige zangers die liederen ten gehore brengen en die het smullende publiek aanmoedigen om zelf ook nummers mee te zingen. Zo gezellig als het klinkt, zo gezellig was het ook. Maar liefst 80 personen waren aanwezig die allemaal konden genieten van dit bijzondere project. Zij gaven aan dat zij wel in waren voor een wekelijkse uitvoering van het Diner Chantant.

 

Het centrale idee is de binding van jong en oud door middel van zang en in dit geval ook eten. CIVI staat hier uitgesproken voor: het verbinden van verschillende leeftijden en verschillende sociale achtergronden, door middel van de kunsten.


 

Het project werd gehouden in activiteitencentrum Plaza Arcadia. Het oefenen hier en de uitvoering zorgden voor een kennismaking van de senioren met Plaza Arcadia en de activiteiten die daar plaatsvinden waaraan zij kunnen deelnemen.

 


Momenteel wordt er heel wat afgezonden met een ontzettend enthousiaste zanggroep op de woensdagmiddag. Dit is zo’n succes, dat er binnenkort op de vrijdag ook geoefend zal gaan worden door de grote vraag hiernaar van de deelnemende senioren.


 

Bijgevoegd op onderstaande link een poster met de aankondiging van het volgende Diner Chantant, dat op vrijdag 1 juli zal plaatsvinden. Het belooft weer een heerlijke avond te worden, vol muziek en overheerlijke hapjes. U bent bij deze van harte uitgenodigd!


 

Klik hier om de poster van Diner Chantant te bekijken (hij komt bij uw downloads te staan).