OPROEP: Denk jij dat je kunt zingen?

Jazeker, Do You Think You Can Sing? gaat weer van start! . Hou je heel veel van zingen en is dit iets wat je graag zou willen ontwikkelen? Ben je bereid om de uitdaging aan te gaan en uiteindelijk zelfs voor een echt publiek op te treden? Als je op deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, dan is Do You Think écht iets voor jou!


Er wordt één keer per week, twee uur lang, lesgegeven door de professionele zangdocent Naylan. Hij gebruikt Complete Vocal Technique om de participanten zo snel mogelijk het beoogde resultaat te laten behalen. Uit eerdere ervaringen in gebleken dat deze techniek snelle en goede resultaten behaalt.


Kandidaten mogen zelf een nummer uitzoeken om met een instrumentale (karaoke)versie mee te  zingen. De zangdocent zal indien nodig adviseren wat voor de kandidaat haalbaar is en welk nummer bij zijn/haar stembereik past. Er worden waardevolle tips meegegeven, waar thuis verder mee gewerkt kan worden, na de nodige aandacht die wordt besteed aan de vooruitgang in de les.


De lessen zullen op de woensdag en donderdag plaatsvinden in het Wijktrefpunt te Delfshaven. Op de woensdag van 17.00 – 19.00 uur en op de donderdag van 18.00 – 20.00 uur.

 

 


Voor verdere vragen, informatie of om je op te geven, kun je contact opnemen met Naylan.


Tel.: 06-15107116


Mail: naylan_heiland@hotmail.com

 

kandidaat