Zingende pupillen!

Jazeker, de donderdagmiddag staat nu ook bol van leuke nieuwe CIVI-activiteiten, door het recentelijk gelanceerde project: ”Zingen in De Pupillen”, wat gehouden wordt in Wijkcentrum De Pupillen.

Van 15.45 tot 17.45 is het plezier hebben geblazen en ontzettend veel leuke nieuwe dingen leren voor de jongeren in de Heemraadsstraat, in het bruisende centrum van Rotterdam. Zo bruisend als het buiten is, zo is het zeker binnen ook. Maar liefst drie groepen nemen deel aan dit project: een groep jongeren van 5 t/m 13 jaar, een groep van 6/7 jaar en een groep van 8/11 jaar. De bedoeling is dat de kinderen nummers uitzoeken die zij zelf leuk vinden en waarvan zij denken dat het bij hen past. Met veel plezier en hard werken hoopt de docent ze naar het beoogde resultaat te begeleiden: de sterren van de hemel zingen tijdens de uitvoeringen!

Maar liefst 20 jongeren hebben interesse getoond in het project en hebben een al een kennismaking achter de rug. Het is een ontzettend leuke en gevarieerde groep gebleken. Dat belooft wat!